Czy teoria inteligentnego projektu posiada konsekwencje, dotyczące istnienia nadnaturalnego projektanta? Polemika z Elliottem Soberem - Jodkowski, Kazimierz (Filozoficzne Aspekty Genezy, 2021)
Jest to polemika z artykułem Elliotta Sobera, Teoria inteligentnego projektu a nadnaturalizm.