Klasyfikacja stanowisk kreacjonistycznych - Jodkowski, Kazimierz (Filozoficzne Aspekty Genezy, 2021)
Autor analizuje istniejące w literaturze przedmiotu próby sklasyfikowania stanowisk kreacjonistycznych, po czym przedstawia własną klasyfikację.